Χαλκίδα: Η κάμερα κατέγραψε τον «μαϊμού» τεχνικό της ΔΕΗ

Χαλκίδα: Η κάμερα κατέγραψε τον «μαϊμού» τεχνικό της ΔΕΗ

Ένας άλλος δράστης «χτύπησε» δυο σπίτια στην Πάτρα αλλά συνελήφθη

ilikiomeni
Όλα τα είχε υπολογίσει ο απατεώνας που χτύπησε την πόρτα μιας ηλικιωμένης στην Χαλκίδα παριστάνοντας τον τεχνικό της ΔΕΗ που τάχα θα επιδιόρθωνε βλάβη στον πίνακα παροχής ρεύματος του σπιτιού της, εκτός από την… κάμερα που είχε τοποθετήσει ο γιος της στο σαλόνι!

Ο δράστης έπεισε την ηλικιωμένη ότι υπήρχε κίνδυνος να προκληθεί πυρκαγιά επειδή θα άλλαζε μια… ασφάλεια και της υπέδειξε να συγκεντρώσει σε μια σακούλα όσα χρυσαφικά είχε και να τα βάλει στο ανοιχτό παράθυρο για να μην καούν! Μόλις εκείνη έβαλε μέσα στην σακούλα όλα τα χρυσαφικά της, τους βαφτιστικούς σταυρούς των παιδιών της, ακόμη και τη βέρα της, εκείνος την άρπαξε και έγινε… λαγός!

Η ηλικιωμένη ειδοποίησε αμέσως τον γιο της, ο οποίος εξέτασε το υλικό που είχε καταγράψει η κάμερα χωρίς ο δράστης να το αντιληφθεί, διαπίστωσε ότι το πρόσωπό του φαινόταν πεντακάθαρα και παρέδωσε το βίντεο στην Ασφάλεια Χαλκίδας που ερευνά για να τον εντοπίσει.

«Χτύπησε» δυο σπίτια στην Πάτρα αλλά συνελήφθη

Την πλεονεξία του πλήρωσε ένας Έλληνας που τρύπωσε το απόγευμα της Κυριακής στο σπίτι μιας γυναίκας στην Πάτρα, το ερεύνησε και άρπαξε ένα μικρό χρηματικό ποσό. Η λεία του δεν του φάνηκε αρκετή και στη συνέχεια αποπειράθηκε να τρυπώσει και σε άλλο ένα σπίτι, όμως οι ένοικοι τον αντιλήφθηκαν και κάλεσαν αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που του πέρασαν χειροπέδες και τον προσήγαν στην Ασφάλεια για προανάκριση.



Ειδήσεις σήμερα

Τζόνι Κας: Η πρώτη σύζυγός του, ο «πόλεμος» από τους ρατσιστές και η «ανατροπή» για τις ρίζες της

Κικίλιας: Τον Σεπτέμβριο ο διαγωνισμός για 4.000 προσλήψεις νοσηλευτών στο ΕΣΥ

Δίχως τέλος η αιματοχυσία στη Γάζα - Πάνω από 220 οι νεκροί του νέου κύκλου βίας 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης