Ερυθρές: Διέρρηξε Ι.Χ., έκλεψε κάρτες και έκανε ψώνια και αναλήψεις

Ερυθρές: Διέρρηξε Ι.Χ., έκλεψε κάρτες και έκανε ψώνια και αναλήψεις

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρήκε την κάρτα, καθώς και ένα έγγραφο στο οποίο αναγραφόταν ο κωδικός ΡΙΝ - Έκλεψαν τσάντα στη Θήβα, αλλά τους έπιασαν

diarriktris
Έπιασε την καλή τον περασμένο Φεβρουάριο ένας άγνωστος, ο οποίος διέρρηξε το Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός αλλοδαπού στις Ερυθρές και βρήκε στο εσωτερικό μια τραπεζική κάρτα και ένα έγγραφο στο οποίο αναγραφόταν ο κωδικός ασφαλείας PIN.

Με την κλεμμένη κάρτα έκανε διάφορες συναλλαγές και «σήκωσε» από ΑΤΜ όσα χρήματα μπορούσε από τον τραπεζικό λογαριασμό του άτυχου αλλοδαπού. Όμως, ήρθε η ώρα να το πληρώσει, καθώς η κλοπή εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Θηβών. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του Έλληνα δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Εξιχνιάστηκε και η κλοπή τσάντας στη Θήβα

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση, ένας άγνωστος είχε αρπάξει στις 19 Φεβρουαρίου την τσάντα μιας γυναίκας, η οποία περπατούσε ανυποψίαστη στη Θήβα. Ο δράστης είχε διαφύγει με ένα αγροτικό φορτηγάκι όπου τον περίμενε ένας συνεργός του και η τσάντα είχε μέσα χρήματα, ένα κινητό, ένα ασημένιο κόσμημα και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Ωστόσο, το θύμα συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας και τον έδωσε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας. Η κλοπή εξιχνιάστηκε και ταυτοποιήθηκε ο Έλληνας ιδιοκτήτης του αγροτικού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών. Η προανάκριση συνεχίζεται, καθώς διερευνώνται τα στοιχεία ταυτότητας του συνεργού του.

Ειδήσεις σήμερα 

Στην Ολομέλεια της Βουλής σήμερα το νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια

Τρεις γυναίκες απειλούν να στείλουν φυλακή τον Πέτρο Φιλιππίδη: Οι καταθέσεις που σοκάρουν

Κουρέματα μισθωμάτων: Δεν πληρώνουν ενοίκιο Μαΐου μέχρι να βγουν οι ΚΑΔ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης