Ληστείες-κλοπές: Αυτοί είναι οι τέσσερις Γεωργιανοί που δρούσαν στην Αττική

Ληστείες-κλοπές: Αυτοί είναι οι τέσσερις Γεωργιανοί που δρούσαν στην Αττική

Τα στοιχεία τους δίνονται στη δημοσιότητα κατόπιν εισαγγελικής διατάξεως

astin
Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τεσσάρων αλλοδαπών που συστηματικά διέπρατταν ληστείες και κλοπές σε σπίτια στην Αττική. Η δημοσιοποίηση των στοιχείων τους γίνεται κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Οι τέσσερις αλλοδαποί συνελήφθησαν στις 19 Απριλίου από άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Πρόκειται για τους:

1. (επ) PANCHULIDZE (ον) OTARI του IASONI και της MANARA , γεννηθέντα την 2-4-1989 στη Γεωργία,
listis_1
2. (επ) KASATONOV ή LOMSADZE ή SITCHINAVA (ον) RUSLAN ή DAVITI του GIORGI ή EDUARD και της LUDMILA ή LIUDMILLA , γεννηθέντα την 28-3-1975 στην Ουκρανία ή την 22-10-1977 στη Γεωργία,
listis2
Κλείσιμο

3. (επ) MARTIASHVILI (ον) MALKHAZI του MERABI και της MZIA , γεννηθέντα την 31-8-1984 στη Γεωργία,

listis_3

4. (επ) AKOBIDZE (ον) MARITA του DAVIT και της IRINA , γεννηθείσα την 23-2-1997 στη Γεωργία

listis_4

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση των κατηγορουμένων, στη διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδών πράξεων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινική αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν, ειδικότερα δε , δεδομένου ότι οι κατηγορούμενοι τέλεσαν κλοπές στο πλαίσιο εγκληματικής ομάδας-συμμορίας και σε βάρος πολλών παθόντων κατά τρόπο που καταδεικνύει ιδιαίτερη επικινδυνότητα τους για τη δημόσια ασφάλεια και προκειμένου να διαπιστωθούν και να εξιχνιαστούν άδηλες υποθέσεις παρόμοιων κλοπών από παθόντες που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο της φυσικής αστυνομικής επιτήρησης χρόνο.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9692920 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 12.00 ώρα της 26-10-2021, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.


Ειδήσεις σήμερα 
Τα έξι ακριβότερα διαζύγια δισεκατομμυριούχων: Από τον Τζεφ Μπέζος στον Έλον Μάσκ και τον Μπιλ Γκέιτς

Η Χάλι Μπέρι... τίγρης: Η σέξι πόζα που ανεβάζει... πυρετό! - Δείτε τη φωτογραφία

Η Μπάρτσα κινδυνεύει με αποκλεισμό από το Champions League κι ο Μέσι... γλεντάει σε κορωνοπάρτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης