Λίγο πριν συμπληρωθούν τρία χρόνια από τότε που ξεκίνησε την δράση της, εξαρθρώθηκε μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Πύργου η επταμελής σπείρα Ελλήνων που είχαν διαρρήξει δέκα εξοχικές κατοικίες και συνεργεία αυτοκινήτων σε περιοχές της Ηλείας αποκομίζοντας είδη και προϊόντα αξίας άνω των 14.000 ευρώ.
Οι «μπουκαδόροι» δρούσαν σε ομάδες των δύο ως τεσσάρων από τις 4 Ιουνίου του 2018 και διέρρηξαν επτά εξοχικά, δύο συνεργεία αυτοκινήτων και μια αποθήκη από τα οποία άρπαξαν διάφορα γεωργικά εργαλεία, μηχανήματα, μπαταρίες και ποσότητες ελαιολάδου. Μάλιστα, ο ένας από τους δράστες πούλησε ένα ελαιοραβδιστικό χρησιμοποιώντας υπεύθυνη δήλωση με ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας.
Στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας βρήκαν στα σπίτια των δραστών αρκετά από τα κλοπιμαία τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Σε βάρος των επτά μελών της σπείρας σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και πλαστογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Ένα ερωτικό τρίγωνο, ένα συγγραφέας που αντιγράφει τον ήρωά του, μια ξεπεσμένη κωμικός, μια σταρ σε αναζήτηση καριέρας και ένας εμβληματικός καουμπόης έρχονται στο Vodafone TV