Κόρινθος: Συνελήφθησαν με εντάλματα οι δράστες δέκα κλοπών

Κόρινθος: Συνελήφθησαν με εντάλματα οι δράστες δέκα κλοπών

Είχαν διαρρήξει σπίτια, σούπερ μαρκέτ και αυτοκίνητα - Έκαναν διαρρήξεις καθημερινά επί πέντε ημέρες στο Ηράκλειο

peripoliko
Τρεις Έλληνες ηλικίας 24, 25 και 27 χρόνων είχαν ρημάξει τα σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας στο διάστημα από τον Ιούλιο του 2020 ως τον Ιανουάριο. Οι δυο πρώτοι συνελήφθησαν με εντάλματα του ανακριτή Κορίνθου, ενώ ο τρίτος αναζητείται.

Δέκα κλοπές εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνα της Ασφάλειας Κορίνθου, από τις οποίες οκτώ έγιναν σε σπίτια και μία στην αποθήκη ενός σούπερ μάρκετ, ενώ οι δράστες είχαν κλέψει και ένα όχημα το οποίο βρέθηκε. Η λεία της δράσης τους ήταν μεταξύ άλλων ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, είδη ρουχισμού και τρόφιμα, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τα 30.000 ευρώ.

Ο 24χρονος και ο 25χρονος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η έρευνα συνεχίζεται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας για να εξακριβωθεί αν τυχόν έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

Τριμελής σπείρα διέρρηξε πέντε μαγαζιά στο Ηράκλειο

Από την ανάλυση του τρόπου δράσης τριών «ποντικών» που έκαναν μια διάρρηξη κάθε μέρα από την περασμένη Πέμπτη ως την Τρίτη σε καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας έφτασαν στην εξιχνίαση πέντε περιπτώσεων.

Έτσι, πέρασαν χειροπέδες σε δυο Έλληνες και έναν αλλοδαπό, οι οποίοι άρπαξαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα, προκαλώντας και φθορές στα καταστήματα. Η προανάκριση συνεχίζεται, ενώ οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα από κοινού.

Όλες οι ειδήσεις:

Καιρός: Βροχές πριν την κακοκαιρία «Μήδεια» που θα... παγώσει τη χώρα

Τηλεργασία και έλεγχοι: Ποιες βεβαιώσεις ισχύουν και τι προβλέπεται

Χρήστος Θηβαίος: Παίρνει τη σκυτάλη στις live streaming συναυλίες του «Σταυρού του Νότου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης