Στυλίδα: Εξιχνιάστηκαν πέντε διαρρήξεις σε εξοχικά

Στυλίδα: Εξιχνιάστηκαν πέντε διαρρήξεις σε εξοχικά

Τους πρόδωσε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν

φασδσ
Το Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν τα μέλη μιας σπείρας διαρρηκτών για να «χτυπούν» μόνιμες ή εξοχικές κατοικίες σε παραλιακές περιοχές της ανατολικής Φθιώτιδας, «πρόδωσε» έναν από αυτούς, που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης να κινείται με αυτό το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή της Λαμίας.

Την περιγραφή του οχήματος είχαν δώσει μάρτυρες που είχαν δει τους τέσσερις δράστες να διαφεύγουν με αυτό, μετά την τελευταία απόπειρα διάρρηξης στην κατοικία μιας γυναίκας στην Στυλίδα, όπου έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή. Ο Έλληνας οδηγός ακινητοποιήθηκε και παρελήφθη από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που διενεργούσαν την προανάκριση, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε.

Κατά την εξέλιξη της έρευνας, εξιχνιάστηκαν άλλες τέσσερις διαρρήξεις οι οποίες διαπράχθηκαν από τον συγκεκριμένο και τρεις συνεργούς του στο διάστημα από τις 19 Ιανουαρίου ως το περασμένο Σάββατο με λεία χρηματικά ποσά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, μεταλλικά αντικείμενα και τρόφιμα, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 10.000 ευρώ. Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και σε βάρος του, όπως και των τριών συνεργών του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα.

Ειδήσεις σήμερα

Ανησυχία για αύξηση σε εισαγωγές και διασωληνωμένους - «Βράζει» η Αττική

Πενθήμερο lockdown στη Μελβούρνη - Εντοπίστηκε εστία του βρετανικού μεταλλαγμένου στελέχους

Βρέθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ο ράπερ Lamanif
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης