Δεν μπορεί η εστίαση να λειτουργήσει ως εκτονωτική βαλβίδα υπό την πίεση κάποιων γεγονότων δήλωσε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος της Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς, επισημαίνοντας ότι το να διακινδυνεύσουμε την θερινή και τουριστική περίοδο είναι απευκταίο.
Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν μπορούμε να ρισκάρουμε το άνοιγμα της εστίασης όταν το σύστημα πιέζεται και το επιδημιολογικό φορτίο είναι υψηλό, με κίνδυνο να χάσουμε την καλοκαιρινή περίοδο.
“10 Μαΐου είναι μια ημερομηνία ικανή να λειτουργήσουμε και να μην ξανακλείσουμε”, τόνισε ο κ. Καββαθάς και πρόσθεσε ότι “μετά από έξι μήνες lockdown και μια κακή χρονιά το 2020 να είχαμε ένα άνοιγμα και επιδείνωση της κατάστασης θα ήταν κάτι τραγικό για εμάς”.
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.