Θεσσαλονίκη: Σύλληψη και πρόστιμα για κορωνοπάρτι στην Περαία
Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη και του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ
Κοινωνική συνάθροιση σε επαγγελματικό χώρο εντοπίστηκε να έχει διοργανώσει 32χρονος στην Περαία, περιοχή έξω από τη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση η ΕΛΑΣ.
Σε έφοδο της αστυνομίας τα ξημερώματα του Σαββάτου στο χώρο του 32χρονου, εντοπίστηκαν εκτός από τον ιδιοκτήτη και άλλα έξι άτομα. Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη και του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ τα άλλα έξι άτομα που βρίσκονταν στο χώρο, κλήθηκαν να πληρώσουν από 300 ευρώ έκαστο.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.