Γίνε όσα θέλεις να είσαι!

Γίνε όσα θέλεις να είσαι!

Σήμερα που οι πολλαπλές δραστηριότητες και οι επιλογές είναι οι πυρήνες της πιο σύγχρονης κοσμοθεωρίας έχουμε την ελευθερία να είμαστε περισσότερα. Χωρίς στερεότυπα, διλήμματα και συμβιβασμούς εξελισσόμαστε και πετυχαίνουμε υψηλότερους στόχους.

more_main

Sponsored Content 

Μοντέλο, παρουσιαστής, entrepreneur, δημιουργός ρούχων, easy rider είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά του Γιώργου Καράβα.
Ο πρωταγωνιστής της ολοκαίνουργιας καμπάνιας του gloTM
που έχει τίτλο &more και υποστηρίζεται από το gloTM, είναι ένας δημιουργικός και επιτυχημένος επαγγελματίας. Παράλληλα, είναι ένας πολυπράγμων άνθρωπος με δυναμικό χαρακτήρα, ένα ανήσυχο πνεύμα που ψάχνει, βρίσκει και επιδιώκει συνεχώς το κάτι παραπάνω στη ζωή και στην καριέρα του.

Πέρα από τον ορίζοντα
Mόδα, design, τηλεόραση, μηχανές, ταξίδια, επιχειρήσεις, όλα κομμάτια του ίδιου παζλ, δηλαδή της καθημερινότητας του Γιώργου Καράβα, που μέσα από την προσωπική του ιστορία ζωής και καριέρας παρουσιάζονται σε ένα ευφάνταστο διαφημιστικό σποτ. Σε ένα βίντεο υψηλής αισθητικής και κινηματογραφικών προδιαγραφών εμφανίζονται όλες τις πτυχές του πρωταγωνιστή. Κάτω από τα λαμπερά φώτα της πασαρέλας, μέσα στους ρυθμούς του στούντιο, στις διαδρομές με την αγαπημένη του μηχανή. Πάντα και παντού, τολμάει να ρισκάρει, ανεβάζει την αδρεναλίνη, δοκιμάζει και δοκιμάζεται, χωρίς όρια και περιορισμούς προσκαλώντας μας σε έναν κόσμο ατελείωτων επιλογών που δεν χρειάζεται να χαρακτηρίσουμε τον εαυτό μας με μία μόνο λέξη.

#BeEverything | glo™ &more w/ Yiorgos Karavas
Σπάσε τα στερεότυπα
Σε μια εποχή που παντού υπάρχει κάτι νέο που μας καλεί να το ανακαλύψουμε, να το εξερευνήσουμε και προπαντός να το εξελίξουμε, τα διλήμματα δεν έχουν καμία θέση. Η δυνατότητα να επιλέγουμε περισσότερους από έναν δρόμους και να τους βαδίζουμε παράλληλα, χωρίς απαραίτητα να απορρίπτουμε άλλους ή να συμβιβαζόμαστε είναι μια σημαντική κατάκτηση. Οι αντιφάσεις είναι βασικά χαρακτηριστικά της κάθε προσωπικότητας, επιθυμίες που δεν αναιρούν η μία την άλλη, διαφορετικά κίνητρα για συνεχή βελτίωση. Με δύο λόγια, η #breakbinary λογική, στην οποία μας καλούν να ταξιδέψουμε μαζί τους ο Γιώργος Καράβας και η &more καμπάνια, οδηγεί σε επιλογές χωρίς συμβιβασμούς.

Be everything &more 
Η συνύπαρξη των αντιθέτων είναι η νέα πρόκληση και ο κόσμος του &more τη φέρνει στα χέρια μας προκαλώντας μας να την ανακαλύψουμε. Άλλωστε η ζωή είναι πολύ διαφορετική όταν την απολαμβάνουμε στο έπακρο σε όλες της τις εκφάνσεις, χωρίς διαχωρισμούς και χαρακτηρισμούς. Μπορούμε να χαράξουμε τη δική μας μοναδική πορεία, μπορούμε να έχουμε ταυτόχρονα πολύ περισσότερες από μία ιδιότητες, χωρίς να πρέπει να απαντήσουμε αυστηρά και μονολεκτικά στην ερώτηση: Ποιος είμαι τελικά;
Και το καλύτερο; Μπορεί αυτή η ερώτηση, την ίδια στιγμή, να έχει απεριόριστες, εξίσου συναρπαστικές απαντήσεις. Όλα είναι στο χέρι μας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης