Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην παραλία στο Καβούρι, διαμορφώνοντας ένα σκηνικό που θύμιζε καλοκαίρι.
Με τη θερμοκρασία να έχει σκαρφαλώσει στους πάνω από 20 βαθμούς και ύστερα από τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την Αττική, ο κόσμος βρήκε την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τον ανοιξιάτικο καιρό, ενώ αρκετοί δεν δίστασαν να κολουμπήσουν.
Το τελευταίο Σάββατο του Φεβρουαρίου θύμιζε, αν μη τι άλλο, Μάιο, ενώ ο ενθουσιασμός που προκάλεσε η καλοκαιρία ήταν ορατός.
Κλείσιμο
Πολλοί έπαιξαν ρακέτες, με μαγιό, φέρνοντας, εν μέσω του χειμώνα, καλοκαίρι.
Ο Γενικός διευθυντής της DigiCar, Δημήτρης Δαλιάνης, μας εξηγεί πώς η εταιρεία επιταχύνει τη μετάβαση επιχειρήσεων και ιδιωτών στην ηλεκτροκίνηση, με ευέλικτες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες leasing ηλεκτρικών οχημάτων
Αυτά τα Χριστούγεννα τα Max Stores σε καλούν να ανακαλύψεις όμορφα δώρα, μοναδικά στολίδια, προσεγμένα διακοσμητικά, άπειρες ιδέες και εκατοντάδες παιχνίδια για όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Μέσα από κάθε δράση της, η ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες και υιοθετεί πρακτικές που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον - Τι δείχνουν τα στοιχεία της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης 2024 για τις επιδόσεις της.