Να δείξουμε όλοι ορθολογικότητα και να τηρήσουμε ευλαβικά τα μέτρα που θα εφαρμοστούν από αύριο στην Αττική, η οποία μπάινει σε σκληρό lockdownμέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.
Μάλιστα, ο κ. Σταμπουλίδης παρότρυνε τους πολίτες να μετακινούνται για άθληση και για βόλτα των κατοικιδίων τους, στον δήμο κατοικίας τους, ενώ όπως τόνισε «δεν είναι δυνατόν στην Αττική να εφαρμοστεί διαδημοτική απαγόρευση».
Εξήγησε δε, ότι δεν είναι λογικό εν μέσω lockdown να παίρνει κανείς το αυτοκίνητο για να μεταβαίνει σε χώρους άθλησης μακριά από την οικία του και ότι πλέον η μετακίνηση με τον κωδικό 6, πρέπει να χρησιμοποιείται είτε για βόλτα πεζή με το κατοικίδιο, είτε για περπάτημα πλησίον της οικίας, είτε για βόλτα με το ποδήλατο.
Ακόμα ο κ. Σταμπουλίδης είπε ότι το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσουν τα ανθοπωλεία μόνο με ραντεβού, και στο ωράριο 9:00-17:00, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι λαϊκές αγορές σε Αττική και Θεσσαλονίκη θα είναι ανοιχτές.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.