Πλεύρης (ΘΕΜΑ 104,6): Προκλητική η στάση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα Κουφοντίνα
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και βουλευτής της ΝΔ, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι επί διακυβέρνησής του, έφτιαξε φωτογραφικό θεσμικό πλαίσιο, ώστε να γίνει η μεταγωγή του σε αγροτικές φυλακές
Για την παρέμβαση 15 στελεχών του ΣΥΡΙΖΑυπέρ τουΔημήτρη Κουφοντίνα μίλησε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και βουλευτής της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης στον ΘΕΜΑ 104,6. Όπως είπε, «μου κάνει μεγάλη εντύπωση, γιατί αυτή τη στιγμή έχουμε να κάνουμε με άνθρωπο που έχει καταδικαστεί για σειρά ανθρωποκτονιών και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση». Κατηγόρησε δε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι επί διακυβέρνησης του, έφτιαξε φωτογραφικό θεσμικό πλαίσιο, ώστε να γίνει η μεταγωγή του σε αγροτικές φυλακές αλλά και να μπορεί να παίρνει άδειες.
«Οι νόμοι αυτοί ψηφίστηκαν στον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, καταργήθηκαν οι προηγούμενες διατάξεις, άλλαξαν επίσης τον νόμο για το βραχιολάκι με φωτογραφική διάταξη για τον Ξηρό», συμπλήρωσε. Ο κ. Πλεύρης, σημείωσε πως ήταν προεκλογική δέσμευση της κυβέρνησης ΝΔ να επαναφέρει τους συγκεκριμένους νόμους.
Μιλώντας για την απεργία πείνας, την οποία κάνει ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο κ. Πλεύρης, τόνισε ότι δίνεται στην Πολιτεία το δικαίωμα αν κινδυνέψει να επέμβει και να κάνει ιατρικές παρεμβάσεις, «γιατί στη Δημοκρατία δεν τιμωρείται κανείς», όπως είπε. Σχολιάζοντας τη στάση ορισμένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής είπε πως «αν θεωρήσουμε ότι η παρέμβαση τους αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα και όλο το σύστημα, τότε από τα τόσα προβλήματα έρχονται να επικεντρωθούν στον μεγαλύτερο εγκληματία φυλακισμένο. Δεν καταλαβαίνουν ότι είναι προκλητικό απέναντι στον μέσο Έλληνα στον οποίο προφανώς δεν αρέσει αυτό που έκανε η 17 Νοέμβρη;».
Ακόμη, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως με τις θεσμικές του παρεμβάσεις, που άνοιγαν το θεσμικό πλαίσιο για τους Πυρήνες της Φωτιάς ευνοήθηκε και η Χρυσή Αυγή. Και εξήγησε το σκεπτικό του λέγοντας ότι «η εγκληματική οργάνωση βρίσκεται στο ίδιο πλαίσιο με τις τρομοκρατικές που μειώθηκε το πλαίσιο της ποινής». «Προκαλώ έναν νομικό ΣΥΡΙΖΑΙΟ να συζητήσουμε και να σας πω δέκα παρεμβάσεις που έγιναν στον ποινικό κώδικα που ήταν υπέρ εγκλημάτων τρομοκρατίας». Και κατέληξε, λέγοντας, «δεν είναι προβληματικό αυτό για μια αξιωματική αντιπολίτευση;».
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.