Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων NA Αττικής: Αφιερώμενο στην Επανάσταση του 1821 το ημερολόγιο του 2021

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων NA Αττικής: Αφιερώμενο στην Επανάσταση του 1821 το ημερολόγιο του 2021

«Η Ελληνική Επανάσταση του 1821 μέσα από τα μάτια φιλελλήνων ζωγράφων»

imero
Με ένα προσεγμένο ημερολόγιο που για έβδομη συνεχή χρονιά αντλεί τη θεματολογία του από την τέχνη, έτσι και φέτος, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής καλωσορίζει το νέο έτος.

Η έκδοση του 2021, «Η Ελληνική Επανάσταση του 1821 μέσα από τα μάτια φιλελλήνων ζωγράφων», με την αφορμή την συμπλήρωση 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, αποκτά χαρακτήρα συλλεκτικού λευκώματος.

Μέσα από τα 12 έργα φιλελλήνων ζωγράφων, από τη σημαντική συλλογή του Μιχάλη και της Δήμητρας Βαρκαράκη, αποτυπώνεται με γλαφυρότητα η βαθύτερη ουσία των γεγονότων της Ελληνικής Επανάστασης, ο ηρωισμός και η γενναιότητα των Ελλήνων που οδήγησαν στην αναγέννηση του έθνους.

«Για έβδομη συνεχή χρονιά, υλοποιούμε την έκδοση του ημερολογίου της Ένωσης μας η οποία συμπίπτει χρονικά με τα 200 χρόνια της έναρξης της Επανάστασης του 1821 αναδεικνύοντας την ένδοξη ιστορία της πατρίδας μας μέσα από τα έργα φιλελλήνων ζωγράφων. Ευχαριστώ τον κ. Μιχάλη Βαρκαράκη γι;α την τιμή που έκανε στην Ένωση μας και με ευγένεια ψυχής παραχώρησε την φιλελληνική συλλογή του για να εκδοθεί το ημερολόγιο» ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής κ. Γιώργος Καλλιακμάνης εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στη πρόεδρο από το Σπίτι του Ηθοποιού κυρία Άννα Φόνσου, τον πρόεδρο του Ιδρύματος Θεοχαράκη κ. Βασίλη Θεοχαράκη και τη σύζυγο του κυρία Μαρίνα Θεροχαράκη, τον εικαστικό διευθυντή του Ιδρύματος Θεοχαράκη κ. Τάκη Μαυρωτά και την πρόεδρο της Unesco Νοτίων Προαστίων κυρία Σούλα Κοκολέτσουμ που τα τελευταία χρόνια τον συντροφεύουν σε αυτή την προσπάθεια. Της ανάδειξης ενός άλλου προσώπου της ΕΛ.ΑΣ μέσα από τα μαγικά μονοπάτια της τέχνης.

kaliakmanis1
Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης



enosi
Κλείσιμο

Χαιρετισμό απευθύνουν μεταξύ άλλων, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοίδης, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριος Οικονόμου, ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Άγγελος Συρίγος, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σπήλιος Λιβανός, ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, η κυρία Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, ο κ. Πάνος Σόμπολος, ο καθηγητής Εγκληματολογίας κ. Γιάννης Πανούσης, οι δήμαρχοί Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.


Δείτε εδώ το ημερολόγιο 



Ειδήσεις σήμερα

Μόσιαλος: Σε 10 ημέρες θα ξέρουμε αν πάμε σε άρση της αυστηροποίησης των μέτρων

Ακάρ: «Κατάπιε» τις απειλές προς την Ελλάδα μπροστά στον Γερμανό πρεσβευτή, αλλά...

Έγκλημα στην Αλβανία: «Τις σκότωσα από ζήλια» λέει ο δολοφόνος των δύο αδελφών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης