Έκρηξησημειώθηκε το πρωί της Τρίτης σε διαμέρισμα στα Πατήσια και συγκεκριμένα στην οδό Λιοσίων στον αριθμό 147.
Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική, η υπηρεσία κλήθηκε στις 9:35 να μεταβεί στο σημείο για κατάσβεση πυρκαγιάς. Οι έξι πυροσβέστες που έφτασαν με δύο οχήματα διαπίστωσαν ότι δεν επρόκειτο για φωτιά, αλλά για έκρηξη η οποία προκλήθηκε ενδεχομένως από φιάλη υγραερίου, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.
Στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για να παραλάβει την ηλικιωμένη γυναίκα και την κόρη της που έμενανν στο διαμέρισμα, οι οποίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.