Από σήμερα ξεκίνησε σταδιακά η επιστροφή των δέκα νοσηλευτριών από την Κρήτη οι οποίες βρέθηκαν στηΘεσσαλονίκη προκειμένου να συνδράμουν στις προσπάθειες του υγειονομικού προσωπικού της πόλης στη δύσκολη μάχη κατά τουκορωνοϊού.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, οι δύο πρώτες εθελόντριες, έχοντας συμπληρώσει τον προκαθορισμένο αριθμό ημερών παραμονής, επέστρεψαν ήδη στις βάση τους, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τις υπόλοιπες τις επόμενες ημέρες.
Θυμίζουμε ότι οι δέκα νοσηλεύτριες, με εξειδικευμένες σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, ταξίδεψαν εθελοντικά στη Θεσσαλονίκη, αφήνοντας τις οικογένειες και τα σπίτια τους για να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους στην δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία της πόλης.
Στη συνέχεια το παράδειγμά τους ακολούθησαν και άλλες νοσηλεύτριες από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.