Το ενδεχόμενο εμπλοκής του σε υποθέσεις του κοινού ποινικού δικαίου εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων για έναν Έλληνα κάτοικο περιοχής του Δήμου Πλατανιά, στον οποίο πέρασαν χειροπέδες μετά τον εντοπισμό παράνομου οπλισμού στο σπίτι του.
Ύστερα από πληροφορίες που δέχθηκαν, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στην κατοικία του υπόπτου, κατά τη διάρκεια της οποίας διαπίστωσαν ότι είχε κρυμμένα τέσσερα πιστόλια, εννέα γεμιστήρες και 215 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων. Όλα κατασχέθηκαν και τα όπλα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί και σε ποια περίπτωση.
Ο δράστης συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής και, μόλις ολοκληρωθεί η προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.