Απάτη με «μαϊμού» αγγελία για πώληση αυτοκινήτου στα Ιωάννινα
Τα θύματα κατέθεσαν 3.523 ευρώ
Μάνος Τσαγκαράκης
Η αγγελία για την πώληση ενός μεταχειρισμένου Ι.Χ. αυτοκινήτου που εντόπισαν σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ένας κάτοικος Ιωαννίνωνκαι ο γιος του έμοιαζε καλή ευκαιρία, αλλά τελικά αποδείχθηκε πως ήταν άλλη μια απάτη από επιτήδειους του διαδικτύου και μάλιστα η δράστιδα ήταν γυναίκα.
Πατέρας και γιος είχαν επικοινωνήσει διαδικτυακή με την φερόμενη ως πωλήτρια και, αφού συμφώνησαν να πραγματοποιηθεί η αγοραπωλησία, εκείνη τους έδωσε έναν τραπεζικό λογαριασμό για να καταθέσουν το ποσό των 3.523 ευρώ. Τα θύματα κατέθεσαν τα χρήματα στις 18 Αυγούστου, αλλά... ακόμη περιμένουν το επίμαχο αυτοκίνητο κι έτσι έκαναν καταγγελία στην Ασφάλεια!
Μετά από έρευνα των αστυνομικών, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία της Ελληνίδας που είχε αναρτήσει την αγγελία και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. Η προανάκριση συνεχίζεται, καθώς υπάρχει η υπόνοια ότι η δράστιδα διέθετε και συνεργό.
Με μόττο το «Unwrap Your Style» και χιλιάδες νέους κωδικούς από τις χειμερινές συλλογές, το κατάστημα Sneaker Cage στο The Mall Athens αποτελεί κορυφαίο προορισμό για athleisure εμφανίσεις που δεν θυσιάζουν το στυλ για την άνεση.
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.