Μεγάλη επιχείρηση της Europol σε όλη την Ευρώπη είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό περίπου 20 ανθρώπων που συνδέονται με αντιεξουσιαστική οργάνωση που έχει έδρα το Βερολίνο.
Στην Ελλάδα, στην εν λόγω έρευνα συμμετέχει και η Αντιτρομοκρατική, η οποία προχώρησε σήμερα το πρωί σε έρευνες στην Αθήνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής έγιναν έρευνες σε πέντε σπίτια και συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι φέρονται να σχετίζονται με μια από τις πιο εμβληματικές καταλήψειςτων Εξαρχείων.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.