Κρήτη: Ελεύθερος ο 39χρονος πατέρας που είχε ξυλοκοπήσει δασκάλα
Το Εφετείο Κρήτης έκρινε ότι ο 39χρονος παραμένει ένοχος, ωστόσο του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας - Τι δήλωσε στην απολογία του ο κατηγορούμενος
Ένοχος μεν, ελεύθερος δε είναι από σήμερα ο 39χρονος που είχε ξυλοκοπήσει δασκάλα στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων τον Οκτώβριο του 2019.
Το Εφετείο Κρήτης στη σημερινή δίκη έκρινε ότι ο 39χρονος παραμένει ένοχος, ωστόσο του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας και το δικαστήριο μετέτρεψε την ποινή του σε 24 μήνες φυλάκιση με αναστολή, αφήνοντάς τον ελεύθερο.
Κατά τη διάρκεια της δίκης στο Εφετείο, ο 39χρονος ζήτησε συγγνώμη από τη δασκάλα και το δικαστήριο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είχε “πρόβλημα με το αλκοόλ”.
Στο δικαστήριο βρέθηκαν και εκπρόσωποι του ΣΕΠΕ, ως συμπαράσταση στη δασκάλα που είχε υποστεί τον ξυλοδαρμό.
Υπενθυμίζεται ότι πρωτόδικα ο 39χρονος είχε κριθεί ένοχος για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, για απειλή, για εξύβριση, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και ενδοοικογενειακή απειλή, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών.
Τότε η έφεση δεν είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα και είχε οδηγηθεί άμεσα στη φυλακή.
Με μόττο το «Unwrap Your Style» και χιλιάδες νέους κωδικούς από τις χειμερινές συλλογές, το κατάστημα Sneaker Cage στο The Mall Athens αποτελεί κορυφαίο προορισμό για athleisure εμφανίσεις που δεν θυσιάζουν το στυλ για την άνεση.
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.