Την αντίδρασή του για το ριάλιτι του ΣΚΑΪ,Big Brother και τα όσα απαράδεχτα ειπώθηκαν από παίχτη του, εξέφρασε με τον δικό του τρόπο ο δημοσιογράφος της «Αυγής» Ανδρέας Πετρόπουλος.
Ενώ αποδέχτηκε την πρόσκληση της πρωινής εκπομπής και πήγε στο στούντιο του ΣΚΑΙ, αφού διαμαρτυρήθηκε για το χυδαίο σχόλιο που ακούστηκε στο ριάλιτι, έβγαλε το μικρόφωνο και αποχώρησε.
Ο δημοσιογράφος είπε ότι δεν θα μείνει στην εκπομπή «ως έμπρακτη διαμαρτυρία για την αναπαραγωγή της υποκουλτούρας και του βιασμού που συμβαίνει από χθες. Δεν θέλω να κάνω σόου, αλλά δεν μπορούν να υποτάσσονται όλα στο χρήμα και στις διαφημίσεις. Αυτό πρέπει να καταδικαστεί. Θα ήθελα εντελώς συμβολικά... Η δημόσια συχνότητα δεν μπορεί να αναπαράγει αυτά τα πράγματα. Δεν προσβάλλω κανέναν, αλλά συμβολικά... αυτά προσβάλλουν τη δημοσιογραφία και τη Δημοκρατία», είπε ο Ανδρέας Πετρόπουλος και αποχώρησε.
Δείτε βίντεο: Big Brother: Δημοσιογράφος πήγε στον ΣΚΑΪ, κατήγγειλε το ριάλιτι και αποχώρησε
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή