Εντόπισαν χασισοκαλλιεργητή με… βαλλίστρα στο Μεσολόγγι
Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου
Μάνος Τσαγκαράκης
Τον θρύλο του Γουλιέλμου Τέλλου θέλησε να αναβιώσει ένας 56χρονος Έλληνας που φύλαγε με μια … βαλλίστρα την χασισοφυτεία που καλλιεργούσε στην κατοικία του, σε μια κοινότητα στις Οινιάδες του δήμου Μεσολογγίου!
Αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν συγκεντρώσει, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας έκαναν έρευνα στο σπίτι του 56χρονου όπου ανακάλυψαν 14 δενδρύλλια κάνναβης το ύψος των οποίων ξεπερνούσε τα δυόμισι μέτρα, ενώ κατέσχεσαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 43 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή και την επίμαχη βαλλίστρα με τρία βέλη.
Ο 56χρονος συνελήφθη, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και για παράβαση του νόμου για τα όπλα και στην συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.