Πυροσβεστική: 51 δασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα
Στις Κεχριές Κορινθίας, πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν στην περιοχή για την περιμετρική φύλαξη
Σε 51 ανήλθαν οι δασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν από τις 19:00, χθες, Δευτέρα 27 Ιουλίου, έως την ίδια ώρα απόψε, σε όλη την Ελλάδα, ανακοίνωσε η Πυροσβεστική.
Οι περισσότερες πυρκαγιές αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο.
Συνολικά επιχείρησαν 475 πυροσβέστες με 221 οχήματα, 11 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και δύο αεροσκάφη. Συνδρομή παρείχαν εθελοντές πυροσβέστες, καθώς και υδροφόρες και μηχανήματα έργου των Περιφερειών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Σε ό,τι αφορά τη δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, την Τετάρτη 22 Ιουλίου, στις Κεχριές Κορινθίας, πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν στην περιοχή για την περιμετρική της φύλαξη.
Σημειώνεται ότι τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής