Τον πρώτο απολογισμό της καταστροφής στιςΚεχριές Κορινθίας μετά τη μεγάλη φωτιά δημοσιοποίησε η ευρωπαϊκή υπηρεσία Copernicus.
Σύμφωνα με δορυφορικά δεδομένα περισσότερα από 32.000 στρέμματα έγιναν στάχτη μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 24 Ιουλίου 2020, καθώς και ιδιωτικές περιουσίες κοντά στις Κεχριές.
Στον παραπάνω χάρτη διακρίνονται οι καμμένες εκτάσεις με κίτρινο χρώμα και με κόκκινα στίγματα οι ενεργές εστίες της πυρκαγιάς τις βραδινές ώρες της Παρασκευής 24/07, οι οποίες σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία είναι πλεόν ελεγχόμενες.
Σημειώνεται ότι η φωτιά στις Κεχριές Κορινθίας καίει σήμερα για τέταρτη ημέρα, με την εικόνα ωστόσο να είναι εμφανώς βελτιωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.
Με τρεις δεκαετίες εμπειρίας, η Savills Greece επηρέασε καθοριστικά την εξέλιξη της αγοράς ακινητων, μετατρέποντάς τη σε ένα σύγχρονο επενδυτικό περιβάλλον διεθνών προδιαγραφών.