Στο πλαίσιο των επετειακών εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 αποφασίστηκε η συνεργασία του Δήμου Ύδρας με την Αυστριακή Πρεσβεία στην Αθήνα.
Πιο συγκεκριμένα κατά τη χθεσινή συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Ύδρας και Προέδρος της Επιτροπής «η Ύδρα για το ’21», Γιώργος Κουκουδάκης με την Πρέσβη της Αυστρίας Hermine Poppeller συμφωνήθηκε η διοργάνωση επιστημονικής ημερίδας με θέμα την ανάλυση της στάσης της Αυστρίας έναντι της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.
Στην επιστημονική ημερίδα θα συζητηθούν επίσης οι σχέσεις που ανέπτυξε η Ύδρα με την Αυστρία, με δεδομένο το γεγονός ότι στο Νησί πριν την Επανάσταση λειτουργούσε Αυστριακό Προξενείο. Ειδήσεις σήμερα
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης