Κινέττα: Κατεστραμμένο από τον Νοέμβριο του 2019 το οδικό δίκτυο - Δείτε φωτογραφίες
Το οδικό δίκτυο στην παλαιά εθνική Αθηνών - Κορίνθου έχει υποστεί μεγάλες ζημιές μετά τις καταστροφικές βροχοπτώσεις που έπληξαν την περιοχή τον Νοέμβριο του 2019
Τον Ιούλιο του 2018, η περιοχή της Κινέττας υπέστη καίριο πλήγμα από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις 23 του μήνα. Τον Νοέμβριομ του 2019, με την περιοχή «απογυμνωμένη» από δέντρα, προκλήθηκαν χείμαρροι λόγω της έντονης βροχόπτωσης, με συνέπεια μεγάλες καταστροφές.
Από τότε, δηλαδή για διάστημα οκτώ μηνών, δεν έχει γίνει η παραμικρή ενέργεια, ώστε να αποκατασταθεί το οδικό δίκτυο, μέσω του οποίου εξυπηρετούνται εκατοντάδες κάτοικοι της περιοχής.
Ο δρόμος είναι εντελώς κατεστραμμένος στο ύψος του 60ου χιλιομέτρου της παλαιάς εθνικής Αθηνών - Κορίνθου, αποκόπτοντας ουσιαστικά την πρόσβαση στους κατοίκους.
Οι κάτοικοι της Κινέττας-και όχι μόνο- αναμένουν από τους αρμόδιους να δράσουν και να δώσουν λύση σε ένα πρόβλημα που αφορά την καθημερινότητά τους.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.