Την τελευταία του πνοή άφησε τις πρώτες πρωινές ώρες στο ΝοσοκομείοΜυτιλήνης 19χρονος από την Aκτή του Ελεφαντοστού άγρια χτυπημένος στο στήθος και στην κοιλιά με μαχαίρι από Αφγανό.
Στο Νοσοκομείο νοσηλεύονται χτυπημένοι με μαχαίρι στην κοιλιά και στο μηρό άλλοι δυο Αφρικανοί από το Κονγκό και την Ακτή του Ελεφαντοστού 33 και 19 ετών αντίστοιχα. Ενώ ένας τρίτος νοσηλεύεται χτυπημένος με ξύλο στο κεφάλι.
Όλα ξεκίνησαν στις 2 περίπου μετά τα μεσάνυχτα με αφορμή την κλοπή από Αφγανό ενός κινητού τηλεφώνου ιδιοκτησίας Αφρικανού. Σύντομα η σύρραξη γενικεύτηκε με τα παραπάνω αποτελέσματα.
Από την αστυνομία έχουν γίνει προσαγωγές και θεωρείται ότι ο ένας από τους προσαχθέντες είναι ο Αφγανός δράστης της φονικής επίθεσης.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.