Μετανάστης κυκλοφορούσε με μαχαίρι στη Μόρια

Μετανάστης κυκλοφορούσε με μαχαίρι στη Μόρια

Ο 27χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης 

moria_ar1-870x4185
Τον «νταή» στους μετανάστες που φιλοξενούνται στο Κέντρο Υποδοχής και ταυτοποίησης στη Μόρια της Λέσβου φέρεται ότι έκανε ένας 27χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κυκλοφορούσε στο hot spot οπλισμένος με ένα μαχαίρι που είχε λάμα μήκους επτά εκατοστών.

Μετά από καταγγελίες προσφύγων και μεταναστών, οι αστυνομικοί του τμήματος Μυτιλήνης ξεκίνησαν έρευνα, εντόπισαν το νεαρό αλλοδαπό, του πέρασαν χειροπέδες και κατέσχεσαν το μαχαίρι. Ο 27χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης και κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ οι αστυνομικοί διενεργούν προανάκριση.

Συλλήψεις και σε Αγρίνιο και Καλαμάτα

Στο Αγρίνιο, συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας Έλληνας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και στο αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκαν ένα μαχαίρι και 17 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή. Όλα κατασχέθηκαν και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου με κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών.

Σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 54χρονος Έλληνας γιατί κυκλοφορούσε οπλισμένος με ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 20 εκατοστών, το οποίο κατασχέθηκε. Ο 54χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδήσεις σήμερα: 

Θεσσαλονίκη: Μέσα στο ψυγείο και την κατάψυξη έκρυβε λαθραία τσιγάρα!

Μόνο με ιατρική συνταγή θα χορηγούνται από σήμερα τα αντιβιοτικά

λβανοί λαθροϋλοτόμοι έκοβαν οξιές στην Καστοριά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης