Για την κατάσταση της υγείας της 34χρονης Ιωάννας, πουδέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, μίλησε στο «Mega» η διευθύντρια του Τμήματος Πλαστικής χειρουργικής του Λάτσειου Κέντρου στο «Θριάσιον» Νοσοκομείο, Μαρία Καλόφωνου.
Η άτυχη γυναίκα έχει υποβληθεί ήδη σε τρία χειρουργεία με τελευταίο αυτό του Σαββάτου, ενώ τα επόμενα αναμένονται να πραγματοποιηθούν σε δέκα μέρες. «Είναι αγωνίστρια», υποστήριξε η κυρία Καλόφωνου.
Την ψυχολογική της κατάσταση διαχειρίζεται ομάδα ψυχολόγων του νοσοκομείου, η οποία είναι της άποψης πως πρέπει να δίνονται όλες οι πληροφορίες στο θύμα, αλλά με το σωστό τρόπο.
Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της, οι βλάβες στο πρόσωπο είναι βαθιές κι έχουν χαθεί στοιχεία του δέρματος που δεν αναπληρώνονται. «Θα προσπαθήσουμε να αναπληρώσουμε με αυτά που έχουμε, συστηματικά χωρίς βιασύνη», σημείωσε η κυρία Καλόφωνου και πρόσθεσε πως κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί και αν θα επανέλθει πλήρως.
Το ιδιαίτερο σε αυτή την περίπτωση, σύμφωνα με την γιατρό, είναι τα αίτια της επίθεσης, ο δόλος, η διάθεση, αλλά και το μέσο.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.