Στην Ευελπίδων βρέθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Πέμπτης, ο γνωστός ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος κλήθηκε να αναλάβει την υπεράσπιση της 35χρονης, η οποία είναι η βασική κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.
Η γυναίκα εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι είναι αθώα, ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η αστυνομία έχει ισχυρά στοιχεία που την ενοχοποιούν.
Στις δηλώσεις του από τα δικαστήρια, ο Κεχαγιόγλου ανέφερε πως «με πήρε η οικογένειά της για να αναλάβω την υπόθεση. Μιλήσαμε μόνο τηλεφωνικά, μου είπε πως δεν έχει καταθέσει και δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Είναι το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή. Όταν μιλήσω με την ίδια και ενημερωθώ για το περιεχόμενο της δικογραφίας, το οποίο δεν το έχω στα χέρια μου και δεν έχει πάει στα χέρια του εισαγγελέα, τότε θα μπορούμε να πούμε περισσότερα».
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.