Ιερόσυλοι «χτυπούσαν» ναούς και μαγαζιά στο Ηράκλειο
Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου
Μάνος Τσαγκαράκης
Εννέα διαρρήξεις μέσα σε ένα μήνα είχαν διαπράξει σε εκκλησίες και επιχειρήσεις σε περιοχές των Δήμων Αρχανών- Αστερουσίων και Μινώα - Πεδιάδος δύο Έλληνες, οι οποίοι είχαν κλέψει και δύο μοτοσικλέτες από το Ηράκλειογια να μετακινούνται με αυτές.
Μόνο τα ξημερώματα του Σαββάτου, οι δράστες διέπραξαν έξι διαρρήξεις και μία απόπειρα κλοπής σε επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή και είχαν αρπάξει διάφορα χρηματικά ποσά προκαλώντας και αρκετές φθορές. Ωστόσο, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ηρακλείου, συνελήφθησαν και στην κατοχή τους βρέθηκαν οι κλεμμένες μοτοσικλέτες που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Στην προανάκριση που βρίσκεται σε εξέλιξη, προέκυψε ότι οι δύο δράστες είχαν διαρρήξει και δύο ναούς από τα παγκάρια των οποίων είχαν αρπάξει χρήματα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών