Έδεσσα: «Μαϊμού» τεχνικός της ΔΕΗ άρπαξε 3.250 ευρώ από ηλικιωμένη

Έδεσσα: «Μαϊμού» τεχνικός της ΔΕΗ άρπαξε 3.250 ευρώ από ηλικιωμένη

Ο δράστης ζήτησε από την ηλικιωμένη να συγκεντρώσει όσα χρήματα είχε μέσα στο σπίτι και να τα βγάλει στην αυλή για να μην… καούν

peripoliko
Άλλη μια ηλικιωμένη έπεσε θύμα απατεώνα που προσποιήθηκε ότι είναι υπάλληλος της Δ.Ε.Η. και την αναστάτωσε, λέγοντάς της ότι στο σπίτι της στην Έδεσσα υπήρχε κίνδυνος πυρκαγιάς, λόγω βλάβης στον μετρητή του ηλεκτρικού ρεύματος.

Ο δράστης ζήτησε από την ηλικιωμένη να συγκεντρώσει όσα χρήματα είχε μέσα στο σπίτι και να τα βγάλει στην αυλή για να μην… καούν! Η ανυποψίαστη γριούλα έβαλε σε μια σακούλα ταις οικονομίες της ύψους 3.250 ευρώ, αλλά έμεινε άναυδη όταν είδε τον «τεχνικό» να την αρπάζει, να χώνεται σε ένα όχημα που είχε σταθμεύσει κοντά στο σπίτι και να γίνεται… λαγός!

Η κλοπή έγινε το μεσημέρι της 15ης Μαΐου, η ηλικιωμένη την κατήγγειλε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας και η προανάκριση οδήγησε στην ταυτοποίηση του Έλληνα «μαϊμού» τεχνικού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας. Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έχει εξαπατήσει και άλλους ηλικιωμένους.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ηλεία: Απίστευτη κλοπή με λεία ένα... καναρίνι!

H 22χρονη σύντροφος του Ασπιώτη εξομολογείται: Βίασε τέσσερις γυναίκες αλλά εγώ τον αγαπώ

Αιτωλοακαρνανία: Κατάστημα τροφίμων πωλούσε λαθραίο καπνό και κροτίδες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης