Κλέλια Ρένεση: Παντού με την κόρη της

Κλέλια Ρένεση: Παντού με την κόρη της

Η Κλέλια Ρένεση από την ημέρα που έφερε στον κόσμο την κόρη της δεν την αποχωρίζεται λεπτό και μάλιστα τις περισσότερες φορές την παίρνει μαζί της και στα γυρίσματα της σειράς του ALPHA «Mην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
renesi_ar
Η 37χρονη ηθοποιός που μένει στο Παγκράτι έχει συνεχώς στο πλευρό της τη μητέρα της, που τη βοηθά στο μεγάλωμα της Κοραλίας, η οποία είναι 4 μηνών. Την εβδομάδα που μας πέρασε η Κλέλια Ρένεση έφτασε στο Παγκράτι με τη μητέρα και την κόρη της ενώ μόλις πάρκαρε το αυτοκίνητό της βγήκε από την πολυκατοικία ένας φίλος της προκειμένου να τη βοηθήσει να μεταφέρει τη μικρή με το πορτ μπεμπέ στο διαμέρισμά της.

Η ηθοποιός, η οποία αποφεύγει τις συνεντεύξεις και τις φωτογραφήσεις, πριν από λίγο καιρό με ανάρτησή της ξεκαθάρισε δημοσίως ότι πατέρας της κόρης της δεν είναι ο διάσημος τραγουδιστής Μάνου Τσάο.




klelia1
klelia3
Ο άγνωστος άνδρας βοηθά την Κλέλια Ρένεση και μεταφέρει το πορτ μπεμπέ με τη μικρή από το αυτοκίνητό της μέχρι το διαμέρισμά της στο Παγκράτι
klelia2
klelia
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ