Διευκρινίσεις Καλλιστώ για το «γεύμα» με την αρκούδα

Διευκρινίσεις Καλλιστώ για το «γεύμα» με την αρκούδα

Διευκρινίσεις για τις καταγγελίες σχετικά με …το εορταστικό γεύμα με αρκούδα στο νομό Γρεβενών δίνει η Καλλιστώ, μετά την δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση της λαθροθηρίας...

Διευκρινίσεις Καλλιστώ για το «γεύμα» με την αρκούδα
Διευκρινίσεις για τις καταγγελίες σχετικά με …το εορταστικό γεύμα με αρκούδα στο νομό Γρεβενών δίνει η Καλλιστώ, μετά την δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση της λαθροθηρίας.

Όπως αναφέρει η είδηση έφτασε στα γραφεία της μετά από καταγγελίες το περασμένο Δεκέμβριο, χωρίς όμως να υπάρχει σχετικό φωτογραφικό υλικό. Παρόλα αυτά και λόγω των πληροφοριών από περισσότερες από μία πηγές, απευθύνθηκε ως όφειλε με επιστολή προς το Δασαρχείο Γρεβενών αλλά και προς όλες τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση. Εκκρεμεί μάλιστα και η κατάθεση της περιβαλλοντικής οργάνωσης στο αρμόδιο δασαρχείο.

Σε κάθε περίπτωση και εάν αποδειχθούν τα όσα καταγγέλθηκαν στην Καλλιστώ, τονίζει η ΜΚΟ, η ενέργεια τόσο της λαθροθηρίας, όσο και της κατανάλωσης κρέατος αρκούδας είναι παράνομη και οι ένοχοι θα πρέπει να τιμωρηθούν, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως καμία υπόθεση παράνομης εξόντωσης αρκούδας δεν έχει μέχρι σήμερα τελεσιδικήσει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης