Στο νοσοκομείο ο Βασίλης Ράπανος

Στο νοσοκομείο ο Βασίλης Ράπανος

"Έντονοι κοιλιακοί πόνοι, ίλιγγοι, ναυτία, εφιδρώσεις και καταβολή", αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου Υγεία
- Η κατάσταση του κ. Ράπανου έχει σταθεροποιηθεί
- Ο υπουργός Οικονομικών υποβλήθηκε σε εξετάσεις

Vassilis Rapanos hospitalized
Στο ιδιωτικό νοσοκομείο "Υγεία" νοσηλεύεται από το απόγευμα της Παρασκευής ο νέος υπουργός των Οικονομικών κ. Βασίλης Ράπανος.
 
Ο κ. Ράπανος παρουσίασε υψηλό πυρετό ενώ βρισκόταν στο γραφείο του στην Εθνική Τράπεζα (διατηρούσε την θέση του προέδρου του ΔΣ της ΕΤΕ μέχρι την τοποθέτησή του ως υπουργού Οικονομικών).

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και παραμένει. Σύμφωνα με πληροφορίες στο ίδιο ιδιωτικό νοσηλευτήριο ο κ. Ράπανος παρακολουθείται τακτικά από τον καθηγητή κ. Πάρι Κοσμίδη, λόγω της παλαιότερης περιπέτειας υγείας που είχε.
 
Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, ο υπουργός Οικονομικών υποβλήθηκε σε εξετάσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει αναφέρει πόνους στην κοιλιακή χώρα.
 
Οι πληροφορίες ότι ο κ. Ράπανος υπέστη και λιποθυμικό επεισόδιο δεν έχουν επιβεβαιωθεί.
Κλείσιμο

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από το νοσοκομείο "υγεία", αναφέρεται: "Ο κ. Βασίλειος Ράπανος εισήχθη σήμερα 22/6/2012 εκτάκτως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ  λόγω έντονων κοιλιακών πόνων, ιλίγγων, ναυτίας, εφιδρώσεων και καταβολής. Η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί. Θα υποβληθεί στις δέουσες εξετάσεις για τη διακρίβωση των αιτίων της κατάστασης του".
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης