Βρήκε «τοίχο» η Wall Street

wall-street-stock-exchange

Ζορίζεται στα κρίσιμα τεχνικά επίπεδα ο S&P - Η αγορά έχει προεξοφλήσει εμπορική συμφωνία... όμως συμφωνία δε βλέπει

Φρένο στο τριήμερο ανοδικό σερί του έβαλε ο S&P 500.

Ο δείκτης-βαρόμετρο της Wall Street «τα βρήκε σκούρα» στα κρίσιμα τεχνικά επίπεδα των 2.815 μονάδων, ενώ την ίδια ώρα το δολάριο κέρδισε έδαφος. Η στερλίνα υποχώρησε και πάλι μέσα από τρελή πορεία λόγω Brexit, ενώ το αργό πετρέλαιο ενισχύθηκε σε υψηλό 4μήνου.

Οι αμερικανικοί δείκτες ταλαντεύονταν με μικρές διακυμάνσεις και αρκετές εναλαλγές προσήμων, προτού τα τελευταία νέα από το εμπόριο καθόρισαν την τελική έκβαση.

Ο Dow Jones ενισχύθηκε μόλις 0,03% στις 25.709 μονάδες, ο S&P 500 σημείωσε πτώση 0,06% στις 2.809 μονάδες, ενώ ο Nasdaq κινήθηκε κατά 0,16% χαμηλότερα στις 7.630 μονάδες.

Οι απώλειες είναι μεν οριακές, ωστόσο το επενδυτικό συναίσθημα γύρισε αρνητικό μετά από είδηση πως δεν θα υπάρξει τελικά το Μάρτιο συνάντηση που θα τερματίσει τον εμπορικό πόλεμο, κι αυτό ειναι που προβληματίζει τους επενδυτές για τη συνέχεια.

Στον απόηχο της είδησης, καταναλωτικοί κλάδοι και πρώτες ύλες αντέδρασαν αρνητικά, ενώ ήπια κέρδη σε τράπεζες και τεχνολογίες περιόρισαν τις απώλειες των δεικτών.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο Newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

moodys

Όπως εξηγεί ο οίκος, «ο κυριότερος λόγος της θετικής προοπτικής είναι ότι η έκθεση της Κύπρου σε γεγονότα που σχετίζονται με τον τραπεζικό τομέα συνεχίζει να μειώνεται»

9275_1529999802_syntaxeis

Τα ποσά των αναδρομικών από την Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων για τις συντάξεις του Δημοσίου φτάνουν τις 11.470 ευρώ ενώ μαζί με τις άλλες παράνομες μειώσεις το σύνολο των αναδρομικών φτάνουν μέχρι και τις 16.210 ευρώ

13