Σημαντικοί Γάλλοι επιχειρηματίες θα συνοδεύουν τον Μακρόν στην Αθήνα

Σημαντικοί Γάλλοι επιχειρηματίες θα συνοδεύουν τον Μακρόν στην Αθήνα

Eκπρόσωποι από τη φαρμακευτική Sanofi, την L'Oréal, την πετρελαϊκή Total και από τον τραπεζικό όμιλο BPCE μερικές από τις πιο σημαντικές παρουσίες  - Ενέργεια, υποδομές και μεταφορές ψηλά στον ενδιαφέρον των Γάλλων  


Σημαντικοί Γάλλοι επιχειρηματίες θα συνοδεύουν τον Μακρόν στην Αθήνα
Σημαντικά ονόματα από τον επιχειρηματικό χώρο θα συνοδεύσουν τον Γάλλο πρόεδρο στην επίσκεψη του στην Αθήνα, οι οποίοι αναμένεται να έχουν συναντήσεις και με Έλληνες επιχειρηματίες. Μεταξύ αυτών είναι εκπρόσωποι από τη φαρμακευτική Sanofi, την L'Oréal, την πετρελαϊκή Total , τον τραπεζικό όμιλο BPCE, και από εταιρείες τεχνολογίας όπως η Aria Technologies αλλά και η Aerospace Valley .
Το ενδιαφέρον, σύμφωνα με πληροφορίες, επικεντρώνεται στην ενέργεια, υποδομές και μεταφορές. 

Ο Εμμανουέλ Μακρόν θα βρίσκεται στην Αθήνα την Πέμπτη, συνοδευόμενος απο περίπου 40 εκπροσώπους επιχειρήσεων και τον υπουργό Οικονομίας Μπρουνό Λε Μερ. Θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. 

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας θα απευθύνει ομιλία στον βράχο της Πνύκας και ακολουθήσει επίσκεψη στην Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή και δεξίωση με τη συμμετοχή της γαλλικής κοινότητας της Αθήνας.

Δείτε τη λίστα των επιχειρηματιών που θα συνοδεύουν τον Γάλλο Πρόεδρο. 

Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης