LIVE

Κορωνοϊός

ΟΑΕΔ: 19.000 προεκλογικές προσλήψεις σε υπουργεία και Δημόσιο

ΟΑΕΔ: 19.000 προεκλογικές προσλήψεις σε υπουργεία και Δημόσιο

Οι αιτήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά - Αφορούν υπηρεσίες υγείας, σχολεία, ασφαλιστικά ταμεία, νοσοκομεία και μητροπόλεις

Έρχονται 19.101 προσλήψεις στο Δημόσιο, μέσω του ΟΑΕΔ, με προγραμμάτα κοινωφελούς εργασίας και με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Οι αιτήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά.

Το πρόγραμμα «τρέχει» ήδη από τον Ιούνιο, όταν και έγινε η πρώτη πρόσκληση, ωστόσο δεν είναι άνευ σημασίας η παρατήρηση ότι η τρίτη πρόσκληση, που ξεκίνησε στις 26 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 14 Σεπτεμβρίου, συμπίπτει χρονικά με την προεκλογική περίοδο.

Οι προσλήψεις θα γίνουν με σύμβαση 5 μηνών και με μισθό 495 ευρώ ή 431 ευρώ για τους κάτω των 25 ετών.

Η διαδικασία των αιτήσεων είναι σε πλήρη εξέλιξη και θα διαρκέσει ως τις 14 Σεπτεμβρίου.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να μπαίνουν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ για την υποβολή των αιτήσεων.

Δικαίωμα υποβολής των αιτήσεων έχουν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ .
Με βάση τα στοιχεία θα γίνουν οι εξής προσλήψεις ανά κατηγορία:

3.881 ΠΕ
3.805 ΤΕ
8.710 ΔΕ
2.705 ΥΕ

Οι προσλήψεις των εποχικών υπαλλήλων θα γίνουν σε υπηρεσίες υγείας, σχολεία, ασφαλιστικά ταμεία, νοσοκομεία και μητροπόλεις.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ: WWW.OAED.GR

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (11)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΡΑΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΙΑ 19,101 ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΥΟ Η ΤΡΕΙΣ ΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ? ( Π.Χ. 1.ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ , 2. ΒΟΗΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ , 3. ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ )

ΓΙΩΡΓΟΣ

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΜΟΝΟ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ?????? ΟΥΣΤ ΤΕΜΠΕΛΟΧΑΝΑΔΕΣ!!!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΑΤΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 300 Ε. ΦΡΑΠΟΓΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΛΥΨΙΜΟ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ. ΩΡΑΙΑ ΓΕΝΙΑ, ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ. ΓΙΑ ΚΟΥΝΙΘΕΙΤΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΙ ΣΑΣ

John90

Αμα οι προσληψεις γινουνε με συμβασεις με βρισκουν συμφωνο και χωρις μονιμοτητα αμα ειναι παλι να γεμισετε το δημοσιο με αργοσχολους και τα λοιπα.. εισται για τον Π** τελικα..

akis

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ !!! ΤΡΩΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ !!!

Γιωργος

Όπως είναι γνωστό, οι ΟΤΑ και τα νομικά τους πρόσωπα καλύπτουν τις εποχικές ή παροδικές ανάγκες τους, καθώς και τις ανάγκες των προγραμμάτων ή των έργων που υλοποιούν με συγχρηματοδότηση από διεθνείς οργανισμούς ή από εθνικούς πόρους, με την πρόσληψη εκτάκτου προσωπικού με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή με τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου, ενώ συμμετέχουν και σε προγράμματα ενίσχυσης της απασχόλησης, προσλαμβάνοντας ανέργους για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Οι ως άνω συμβασιούχοι οφείλουν να αποχωρούν από τις υπηρεσίες με τη λήξη της διάρκειας των συμβάσεών τους, όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία, η δε μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου απαγορεύεται ρητά από το άρθρο 103 του Συντάγματος. Εντούτοις, επί σειρά ετών παρατηρείται το φαινόμενο της αναγνώρισης τέτοιου τύπου συμβάσεων ως εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, με αποφάσεις πολιτικών δικαστηρίων, οι οποίες καθίστανται τελεσίδικες και αμετάκλητες άρα και υποχρεωτικές για τη διοίκηση (ν. 3068/2002). Σε ορισμένες περιπτώσεις τα αρμόδια όργανα των ΟΤΑ και των νομικών τους προσώπων αποδέχονται τα αιτήματα των αγωγών, συνομολογούν ότι με τις συμβάσεις αυτές καλύπτονται πάγιες και διαρκείς ανάγκες τους και δεν ασκούν τα προβλεπόμενα τακτικά και έκτακτα ένδικα μέσα κατά των αποφάσεων αυτών, ως οφείλουν για την προάσπιση των συμφερόντων τους. Αποτέλεσμα των πρακτικών αυτών είναι η κατάταξη συμβασιούχων σε προσωποπαγείς θέσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου των φορέων αυτών, καταστρατηγώντας το συνταγματικά κατοχυρωμένο σύστημα προσλήψεων του ν.2190/94, όπως ισχύει και για τους φορείς αυτούς και επιβαρύνοντας τους προϋπολογισμούς τους με μη προγραμματισμένες δαπάνες.

eagle12

Παπαριές Μαρίτσα μου. Ο καθένας γράφει την λαλακία του εδώ μέσα. Αυτά γινόντουσαν με τα 6-8μηνα ΠΑΛΙΑ αν έκανες 3 μαζί, αν θυμάμαι καλά. ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ... 490 ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ (ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ) ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ... το 'εγραψα και χθες και κάποια κοπρόσκυλα του καναπέ με έβριζαν ως τεμπελόσκυλο... τόσο ηλίθιοι και ρέμπελοι... αλλά έτσι είναι όταν ζεις με τα λεφτά των γονιών σου κάνεις τον τσάμπα μάγκα... κατάρα σας ρίχνω να έρθετε σε ανάγκη και να πάτε με αυτά τα λεφτά να παρακαλάτε για δουλειά

ILIAS

Ναι να βολεψετε και αλλους, δεν φτανει ολους αυτους τους χαραμοφαιδες που ταιζουμε? να πληρωνουμε και αλλους.

Bullshit goes cloud

Να διαβάζεις έμαθες; 5 μήνες σύμβαση με μισθό κάτω από 500 ευρώ. Γιατί δεν κάνεις κι εσύ αίτηση να "βολευτείς";

Unknown

Μάθε ανάγνωση. Απλώς χρησιμοποιούν ορισμένα υπόλοιπα του παλαιού ΕΣΠΑ για προσωρινή οικονομική ενίσχυση ανέργων

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης