Folli Follie: Τα επόμενα βήματα μετά την πώληση του Μινιόν

Folli Follie: Τα επόμενα βήματα μετά την πώληση του Μινιόν

Αποπληρώνεται το Arena που παρείχε ενδιάμεση χρηματοδότηση – Με σημαντικό κεφάλαιο κίνησης ενισχύεται η εταιρεία - Εν αναμονή της τελικής απόφασης για το σχέδιο εξυγίανσης

ff
Με παρακαταθήκη την επιτυχημένη -και πάνω από τις προσδοκίες σε επίπεδο τιμήματος- πώληση του κτιρίου που στέγαζε το ΜΙΝΙΟΝ, η διοίκηση Folli Follie αναμένει πλέον το επόμενο κρίσιμο ορόσημο της προσπάθειας εξυγίανσης της εταιρείας, που δεν είναι άλλο από την απόφαση του δικαστηρίου για το σχεδίο σωτηρίας της FF.

Μετά την έγκριση του σχεδίου από τη γενική συνέλευση των μετόχων, απομένει η ανακοίνωση της απόφασης η οποία αναμένεται στο αμέσως επόμενο διάστημα για να αλλάξει και επίσημα σελίδα η Folli Follie. Υπενθυμίζεται πως το πτωχευτικό δικαστήριο έχει κρίνει ότι πληρούνται όλοι οι όροι της εξυγίανσης, πλην απαίτησε τροποποιήσεις σε επίπεδο ποινικών δεσμεύσεων, όπως ανέφεραν στελέχη της FF.

Κατόπιν αυτού, η συμφωνία τροποποιήθηκε και κατατέθηκε εκ νέου, με τη σχετική συζήτηση να πραγματοποιείται στις 20 Οκτωβρίου.

Διαβάστε αναλυτικά στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Αγωνία για την πορεία της πανδημίας - Πότε θα αποφασιστεί πώς θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα

Γκάλοπ: Κυριαρχία κυβέρνησης έναντι ΣΥΡΙΖΑ, αγωνία για πανδημία, πίεση για υποχρεωτικότητα εμβολίου

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του κόντρα στη Φενέρ «κλείδωσε» την ευρωπαϊκή του συνέχεια και ελπίζει στην πρωτιά - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης