Οδηγίες κρίσης από τον Σεραφείμ Σίλα

Οδηγίες κρίσης από τον Σεραφείμ Σίλα

Ο ηθοποιός Σίλας Σεραφείμ, γνωστός την τελευταία περίοδο, για την καυστική stand-up comedy του, επανέρχεται στο Badminton για δύο παραστάσεις, στις 2 και 3 Ιανουαρίου.

Οδηγίες κρίσης από τον Σεραφείμ Σίλα
Μπήκε ο νέος χρόνος, και περιμένουμε όλοι το 2013 να είναι ανηφορικό. Τι καλύτερο να δώσουμε στον εαυτό μας την ευκαιρία να… γελάσουμε με τα χάλια μας και να τα δούμε όλα λίγο πιο θετικά.
 
«Είναι γιορτές αλλά εσείς δεν γιορτάζετε. Είναι η κρίση που δεν ξέρετε πώς να την αντιμετωπίσετε… Η κυβέρνηση ανακάλυψε ότι δεν έχει σχέδιο Β όταν συνειδητοποίησε ότι δεν είχε σχέδιο Α. Ευτυχώς υπάρχει ο Αλέξης του όποιου το σχέδιο δεν το αμφισβητεί κάνεις, εκτός κι αν παρουσιαστεί. Η Αλέκα έχει σχέδιο διάσωσης αλλά είναι το ίδιο που είχε και πριν 60 χρόνια. Η λύση της Χρυσής Αυγής για το κούρεμα, την ανακεφαλαιοποίηση, την ανάπτυξη και τις διαρθρωτικές αλλαγές: Το κυνήγι των μεταναστών. Και το σπουδαιότερο. Tι θα γίνει με το Dancing With The Stars3; Προς το παρόν βρες τα εσύ για το BackStage του Badminton. Εμείς έχουμε τις λύσεις»,
μας λέει ο κωμικός.
 
Ο ηθοποιός Σίλας Σεραφείμ, γνωστός την τελευταία περίοδο, για την καυστική stand-up comedy του, επανέρχεται στο Badminton για δύο παραστάσεις, στις 2 και 3 Ιανουαρίου. Μην τον χάσετε!
 
Θέατρο Badminton
Backstage Μουσική Σκηνή
Κλείσιμο
Εισιτήρια 8-10 ευρώ, Έναρξη στις 21.30

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης