Σαρώνει το «Bliss» του Τasos P. του MTV - «Σκαρφάλωσε» στο Νο 2 του Billboard

Σαρώνει το «Bliss» του Τasos P. του MTV - «Σκαρφάλωσε» στο Νο 2 του Billboard

Ο δημιουργός ηλεκτρονικής μουσικής Τάσος Πέτσας (Tasos P.) επανέρχεται «απροειδοποίητα» με νέο track - Μπήκε στα 100 καλύτερα εβδομαδιαία electronic singles τ ενώ στη Βρετανία ανέβηκε στο #2 των καλύτερων πίσω από τους Prodigy

cover-tasos_petsas
Στον απόηχο ακόμα της μεγάλης του επιτυχίας «Untitled» που το φετινό καλοκαίρι προβαλλόταν στο βρετανικό μουσικό κανάλι του MTV, ο δημιουργός ηλεκτρονικής μουσικής Τάσος Πέτσας (Tasos P.) επανέρχεται «απροειδοποίητα» μ’ ένα νέο track με τίτλο «Bliss».

Το track θυμίζει score που κάλλιστα θα μπορούσε να αποτελεί μουσικό θέμα σε ταινία «θρίλερ». Αίσθηση προκαλεί η νότα που ακούγεται σταθερά να «παίζεται» από την αρχή μέχρι το τέλος και που όπως αποκαλύπτει και ο ίδιος ο δημιουργός έχει συμβολική γι’ αυτόν σημασία. Τον αγώνα της επιβίωσης. Όσο για τις «φωνές» που ακούγονται στο track δίνουν μία «ιδιαίτερη» κινηματογραφική διάσταση.

Το single κυκλοφορεί σε όλα τα μεγάλα ψηφιακά καταστήματα από τη δισκογραφική εταιρεία FM Records και ήδη έχει καταφέρει να ανέβει στο #6 του επίσημου καταλόγου επιτυχιών της IFPI όπου και παραμένει για δεύτερη εβδομάδα στο top-10 ανάμεσα σε σημαντικά ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας όπως τον Snik, την Ελένη Φουρέϊρα, την Έλενα Παπαρίζου, τον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό ενώ στα digital singles του GR Top-100 ανέβηκε στο #1 όπου και παρέμεινε για δυο συνεχόμενες ημέρες .

Επίσης, στο αμερικάνικο περιοδικό του Billboard κατάφερε να κάνει νέα είσοδο στο #2 από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του πίσω από την Lady Gaga και τον Bradley Cooper.

Κλείσιμο
Τέλος, στο εξωτερικό το single μπήκε στα 100 καλύτερα εβδομαδιαία electronic singles του διεθνούς chart του Beatport στο #59 ενώ στη Βρετανία ανέβηκε στο #2 των καλύτερων electronic singles αυτής της εβδομάδας πίσω από τους Prodigy.

Ακούστε το κομμάτι: 

Tasos P. - Bliss (Single//Official Audio)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης