Οι μεγαλύτερες ραδιοφωνικές ελληνικές επιτυχίες της χρονιάς, σε μια τριπλή συλλογή!
Όλα τα τραγούδια που αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε τα τελευταία δυο χρόνια
UPD:
ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
«RADIO HITS»: Η τριπλή συλλογή με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των αγαπημένων μας τραγουδιστών.
Όλα τα τραγούδια που αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε τα τελευταία δυο χρόνια.
Εκτάκτως, το Μεγάλο Σάββατο, 4 Μαϊου, μόνο στο Πρώτο Θέμα.
Μια νέα μεγάλη προσφορά από το Πρώτο Θέμα έρχεται στη δισκοθήκη σας το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαϊου. 39 γνωστά τραγούδια, που έγιναν μεγάλες επιτυχίες, τα τελευταία δυο χρόνια, από τους πιο σημαντικούς νέους ερμηνευτές, έρχονται να σας διασκεδάσουν και να σας ανεβάσουν τη διάθεση. Τραγούδια όπως το «Μάλλον Κάτι Ξέρω» του Κωνσταντίνου Αργυρού, το «Ό,τι Αφηνες Μισό» από τις Μέλισσες, το «Κοίταξέ με Φεύγω» του Γιώργου Τσαλίκη, το «Αγριες Διαθέσεις» με τον Κώστα Μαρτάκη, το «Σενάριο» με την Κατερίνα Στικούδη, το «Αν Μ’ Αγαπάς» του Δήμου Αναστασιάδη και πολλά άλλα βρίσκονται όλα συγκεντρωμένα σε μια μοναδική τριπλή συλλογή.
Κλείσιμο
Εκτάκτως, το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαϊου «RADIO HITS», η τριπλή συλλογή με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των αγαπημένων σας τραγουδιστών, μόνο από το Πρώτο Θέμα.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους