Νέος δίσκος για την Τζένη Τσίλη με τραγούδια και ορχηστικά κομμάτια
Παρουσιάσθηκε σε εδική εκδήλωση στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Νέου Ηρακλείου.
H νέα και ταλαντούχα συνθέτης Τζένη Τσίλη παρουσίασε τη δεύτερη δισκογραφική της δουλειά, το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021 στο «Πολύκεντρο» Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Νέου Ηρακλείου. Ο τίτλος του νέου δίσκου είναι ‘’ Fusion over flat ‘’ και αποτελεί το αποτέλεσμα μας προσπάθειας κατά την περίοδο του «εγκλεισμού» λόγω της πανδημίας.
Ο δίσκος περιλαμβάνει τραγούδια σε στίχους δικούς της, του Μάριου Μιχαηλίδη, και της Μαριλένας Φραντζεσκάκη, ενω υπάρχουν και ορχηστρικά κομμάτια με jazz και rock επιρροές που ταξιδεύουν τον ακροατή σε μια δύσκολη εποχή. Ελκυστικές μελωδίες, πνευστά και έγχορδα που αγκαλιάζονται ευγενικά «μιλούν» για την ψυχή και «ζωγραφίζουν» ιδέες. Είναι ενδεικτικό ότι στο
εξώφυλλο του δισκου υπάρχει ένα αεροπλάνο που πετά πάνω από τα σύννεφα και παραπέμπει σε ταξίδια που μας έλειψαν τον τελευταίο καιρό. Ο πρώτος δίσκος της Τζένης Τσίλη ήταν ολόκληρος σε ποίηση Κωνστατίνου Καβάφη με ερμηνευτή τον Βασίλη Γισδάκη.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.