Στις 4 Οκτωβρίου 2019 η πρεμιέρα του «Τζόκερ» με τον Χοακίν Φίνιξ

Στις 4 Οκτωβρίου 2019 η πρεμιέρα του «Τζόκερ» με τον Χοακίν Φίνιξ

Ο χαρακτήρας του «Τζόκερ» αναμένεται να είναι πιο «σκοτεινός» και δεν θα μοιάζει με εκείνον του «Sucide Squad» που ενσάρκωσε ο Τζάρεντ Λέτο

joaquin-phoenix
Έπειτα από μήνες έντονης φημολογίας, ο Χόακιν Φίνιξ θα ενσαρκώσει τον Τζόκερ στις νέες περιπέτειες του Μπάτμαν, ενώ έγινε γνωστή και η επίσημη ημερομηνία προβολής της ταινίας.

Με τον ιδιαιτέρως απλό τίτλο «Τζόκερ» η ταινία, μία παραγωγή της Warner Bros και της Village Roadshow θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου 2019.

Ο Φίνιξ «έκλεισε» τον περασμένο μήνα τον ρόλο του Τζόκερ, ενώ την ταινία θα σκηνοθετήσει ο δημιουργός του «Hangover» Τοντ Φίλιπς.

Ο προϋπολογισμός της ταινίας αγγίζει τα 55 εκατομμύρια ευρώ, ποσό αρκετά μικρότερο δηλαδή από τις αντίστοιχες μεταφορές του κόμικ σε ταινία από τη Warner. Μέχρι πρότινος το μικρότερο μπάτζετ είχε η «Wonder Woman» με 149 εκατ. ευρώ

Η παραγωγή ξεκινά αργότερα μέσα στο έτος και ο χαρακτήρας του «Τζόκερ» αναμένεται να είναι πιο «σκοτεινός» και δεν θα μοιάζει με εκείνον του «Sucide Squad» που ενσάρκωσε ο Τζάρεντ Λέτο.

Ίδωμεν!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης