Το Park your Cinema επιστρέφει στο Σταύρος Νιάρχος

Το Park your Cinema επιστρέφει στο Σταύρος Νιάρχος

Με ελεύθερη είσοδο

parkcinema
Για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι, το Park Your Cinema η ενότητα υπαίθριων κινηματογραφικών προβολών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, υπό την επιμέλεια του Ηλία Φραγκούλη, επιστρέφει στο γνωστό της σημείο, το Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, προσφέροντας την ευκαιρία στους επισκέπτες του να ανακαλύψουν για πρώτη φορά ή και να ξαναδούν στη μεγάλη οθόνη έργα που γέννησαν αναμνήσεις και χάρισαν στιγμές ψυχαγωγίας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στο Park Υour Cinema Kids φιλοξενείται ακόμη μια επετειακή προβολή, καθώς το animated Ψάχνοντας τον Νέμο, συμπληρώνει φέτος τον Μάη 15 χρόνια από την κινηματογραφική του πρεμιέρα! Τι άλλο θα μπορούσε να ταιριάξει μαζί του; Το προπέρσινο sequel του, Ψάχνοντας τη Ντόρι.

Την Κυριακή 27 Μαΐου, στις 21.00 θα προβληθεί η περιπέτεια του πατέρα του μικρού Νέμο, στην αναζήτηση του γιού του, που έχει πέσει θύμα απαγωγής και έχει μεταφερθεί σε ένα ενυδρείο. Βοηθός του σε αυτή τη περιπέτεια είναι η Ντόρι.

Στο Ένας Μεγάλος Έρωτας, τη Δευτέρα 28 Μαΐου, στις 21.00, ένας μοιραίος έρωτας προκύπτει μεταξύ ενός άντρα στα πρόθυρα του γάμου και μίας δεσμευμένης αλλά όχι και ερωτευμένης, γυναίκας, σε ένα κρουαζιερόπλοιο. Βάζουν όρκο να το επικυρώσουν έξι μήνες μετά, σ’ ένα ραντεβού στο Empire State Building. Θ’ αντέξει μέχρι τότε αυτή η αγάπη;

Η ενότητα Park your Cinema, καθώς και το σύνολο του προγραμματισμού του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης