Νίκος Πορτοκάλογλου: Και δεύτερη συναυλία στο Ηρώδειο μετά την εξάντληση των εισιτηρίων

Νίκος Πορτοκάλογλου: Και δεύτερη συναυλία στο Ηρώδειο μετά την εξάντληση των εισιτηρίων

Καλεσμένοι του θα είναι ο Διονύσης Σαββόπουλος, οι ΦΑΤΜΕ και η Ρένα Μόρφη

Nikos_Portokaloglou
Μία βραδιά αποδείχτηκε λίγη για τους φίλους της μουσικής του Νίκου Πορτοκάλογλου γι’ αυτό και το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου πρόσθεσε και δεύτερη ημερομηνία στη μουσική γιορτή του τραγουδοποιού στο Ηρώδειο. Η συναυλία που θα δώσει στις 8 Ιουλίου για να γιορτάσει τα 40 χρόνια του στο ελληνικό τραγούδι θα επαναληφθεί την επομένη, στις 9 Ιουλίου.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου θα παρασύρει το κοινό του σε ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι, με εκλεκτούς προσκεκλημένους, συνοδοιπόρους και μη. Καλεσμένοι του θα είναι ο Διονύσης Σαββόπουλος, οι ΦΑΤΜΕ, η Ρένα Μόρφη και οι Μουσικοί του Κουτιού, ενώ θα συμμετάσχουν, επίσης, η Βίκυ Καρατζόγλου, ο Βύρων Τσουράπης και η Χορωδία Μουσικού Σχολείου Παλλήνης.

Ο ίδιος σημειώνει χαρακτηριστικά: «Το 2022 συμπληρώνονται 40 χρόνια από το ξεκίνημα της διαδρομής μου, την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου των Φατμέ. Γιορτάζω λοιπόν αυτά τα γενέθλια με δυο μεγάλες συναυλίες στο Ηρώδειο στις 8 και 6 Ιουλίου στο Ηρώδειο.
Απορώ κι εκπλήσσομαι -όπως όλοι μας όταν σβήνουμε κεράκια- με το πως πέρασαν σαν μια ανάσα αυτά τα 40 χρόνια που είναι μια ολόκληρη ζωή. Μια ζωή που μέχρι τώρα ήταν πλούσια και περιπετειώδης, πότε απολαυστική και πότε ζόρικη, αλλά πάντα απρόβλεπτη και συναρπαστική.
Μπορεί να ενθουσιάστηκα και να απογοητεύτηκα πολλές φορές αλλά σίγουρα δεν βαρέθηκα ποτέ. Και ομολογώ πως δεν έχω καμία πρόθεση να τα παρατήσω ακόμη για να ξεκουραστώ γιατί η δημιουργία και το μοίρασμα των καρπών της μαζί σας μου δίνει πάντα σκοπό και νόημα. Δεν θα απαλλαχτείτε εύκολα από μένα. Αυτή η γιορτινή συναυλία λοιπόν στο Ηρώδειο θα είναι μια σύγχρονη ματιά σε όλη μου την διαδρομή από το 1982 μέχρι σήμερα. Από τους Φατμέ μέχρι το Μουσικό Κουτί. Από τα πρώτα νεανικά μου τραγούδια μέχρι τα πιο πρόσφατα της ωριμότητας».
*
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης