Νίκος Πορτοκάλογλου: Το ότι παντρεύτηκα μικρός είναι το καλύτερο πράγμα που έκανα

Νίκος Πορτοκάλογλου: Το ότι παντρεύτηκα μικρός είναι το καλύτερο πράγμα που έκανα

Ο γνωστός ερμηνευτής μίλησε για τους Φατμέ, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και την οικογένειά του - Δείτε βίντεο

portokaloglou
Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Πορτοκάλογλου, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων στη μουσική σκηνή.

Ο γνωστός ερμηνευτής και παρουσιαστής της εκπομπής «Μουσικό Κουτί» βρέθηκε καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε για την καριέρα του, την οικογένειά του, αλλά και τη συνεργασία του με τη Ρένα Μόρφη.

Όπως δήλωσε αρχικά, θεωρεί ότι ίσως να μην είχε ασχοληθεί ποτέ με τη μουσική, αν δεν υπήρχε ο Σαββόπουλος.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck4auh25tjqh)

Μίλησε επίσης, για το θρυλικό συγκρότημά του, τους «Φατμέ». «Μετά τη διάλυσή τους, σκέφτηκα να τα παρατήσω. Είχα και φίλους μου που είχαν πάει στην Πάρο και είχαν ανοίξει μαγαζιά και σκέφτηκα μέχρι κι αυτό. Τότε έγραψα το τραγούδι "τα καράβια μου καίω". Για αυτή την εσωτερική πάλη που είχα για τα επαγγελματικά μου, γράφτηκε το τραγούδι αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck4b05o0x53t)

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου αναφέρθηκε επίσης, στην μεγάλη απώλεια, αυτή του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. «Δεν είναι εύκολο να κάνεις φιλίες μέσα στον χώρο, όταν είσαι στην ίδια αρένα και παλεύεις κι εσύ και ο άλλος για τον δικό του στόχο. Θυμάμαι πολύ καλά πως την προηγούμενη συνέντευξη την είχαμε κάνει μαζί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Αυτό που συνέβη με τον Λαυρέντη, συνέβη, γιατί στην πραγματικότητα βρεθήκαμε, μετά από σχεδόν 40 χρόνια παράλληλης πορείας. Σε μία φάση ωριμότητας, που δεν είχαμε πια την πρεμούρα να αποδείξουμε κάτι ο ένας στον άλλον. Οπότε, έγινε ένα μαγικό πράγμα εκείνη την χρονιά. Μου λείπει πολύ», τόνισε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck4b1e7ce4ah)

Όσο για την οικογένειά του και την κόρη του που ήρθε 11 χρόνια μετά τον γιο του, δήλωσε: «Είχαμε πάρει απόφαση ότι δεν θα κάνουμε δεύτερο παιδί και ήρθε με το έτσι θέλω».

«Η οικογένειά μου είναι για εμένα ο μεγαλύτερος θησαυρός και η πιο μεγάλη επιτυχία μου. Η σύζυγός μου μου κάνει αμείλικτη κριτική. Είμαι από τους βιαστικούς που παντρευτήκαμε στα 25. Του χρόνου θα κλείσουμε 40 χρόνια γάμου. Το ότι παντρεύτηκα μικρός είναι το καλύτερο πράγμα που έκανα. Χωρίς κανένα δισταγμό», είπε ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck4b4mggs6g1)

Τέλος, μίλησε για την εκπομπή «Μουσικό Κουτί» που παρουσιάζει με τη Ρένα Μόρφη στην ΕΡΤ. «Αμέσως μετά την καραντίνα, ήρθε η πρόταση από τον Κωνσταντίνο Ζούλα από την ΕΡΤ για μια μουσική εκπομπή. Στην αρχή, την αντιμετώπισα αρνητικά, σκέφτηκα "πού πάω να μπλέξω;". Θα είχα τον Χατζηνικολάου να μου λέει ότι του έφαγα τη δουλειά. Είναι μια περιπέτεια συναρπαστική», δήλωσε.



Ειδήσεις σήμερα:

Νέα επαφή Αμερικανών – Ρώσων, μετά το σχέδιο Ντράγκι για ειρήνη, αλλά και κόντρα για την επισιτιστική κρίση

Καιρός: Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα - Πού θα βρέξει

Οι θαυμαστές του Τζόνι Ντεπ στρέφονται εναντίον της κόρης του επειδή δεν τον υποστηρίζει δημόσια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης