«Killers of the Flower Moon»: Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δε δέχτηκε τον πρωταγωνιστικό ρόλο

«Killers of the Flower Moon»: Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δε δέχτηκε τον πρωταγωνιστικό ρόλο

Ο ρόλος τελικά δόθηκε στον Τζέσι Πλίμονς - Η εταιρεία παραγωγής αποχώρησε, καθώς θεώρησε ότι η ταινία είναι αντιεμπορική

leonardo_dicaprio
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο επέλεξε να μην έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε «Killers of the Flower Moon», όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά. Αν και το γεγονός ότι θα συμπρωταγωνιστούσε με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ήταν μία από τις πιο σημαντικές ειδήσεις της περσινής χρονιάς, τα δεδομένα, τελικά, ανατράπηκαν.

Ο ρόλος που προοριζόταν για τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο ήταν αυτός του Τομ Γουάιτ. Πρόκειται για έναν φιλόδοξο πράκτορα του FBI, υπεύθυνου για έρευνες που αφορούν σε δολοφονίες. Ο ηθοποιός όμως, θεώρησε ότι ο ρόλος αυτός δεν του ταιριάζει.

Μετέπεισε, λοιπόν, τον Μάρτιν Σκορσέζε, ο οποίος έγραψε ξανά τον ρόλο του Τομ Γουάιτ και τον έδωσε τελικά στον Τζέσι Πλίμονς, ο οποίος έχει παίξει ξανά με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο στην ταινία «Ο Ιρλανδός». Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα ενσαρκώσει τον Ερνέστ Μπέρκχαρτ, ανιψιό του πλούσιου ανταγωνιστή του Τομ Γουάιτ (Ρόμπερτ Ντε Νίρο).

Martin-Scorsese-Killers-Of-The-Flower-Moon-1200x640

Η κίνηση αυτή του Μάρτιν Σκορσέζε να δεχτεί τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο σε β' ρόλο σίγουρα δυσαρέστησε πολλούς. Μάλιστα, η εταιρεία παραγωγής Paramount αποχώρησε θεωρώντας ότι η ταινία είναι αντιεμπορική και τα δικαιώματα αγόρασε τελικά η Apple.

Κλείσιμο
H ταινία «Killers of the Flower Moon» αφηγείται μία αληθινή ιστορία και είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν. Είναι οποθετημένη στην Οκλαχόμα του 1920, όταν η ανακάλυψη τεράστιων κοιτασμάτων πετρελαίου στο έδαφός της, την μεταμορφώνει σε ένα από τα πιο πλούσια μέρη των Ηνωμένων Πολιτειών. Και είναι η ίδια περίοδος που μέλη της Ινδιάνικης φυλής Osage Nation που παραδοσιακά ζούσε στην περιοχή αρχίζουν να δολοφονούνται το ένα μετά το άλλο. Το FBI, το οποίο μόλις έχει συσταθεί, θα κληθεί να ερευνήσει τις «ανεξήγητες» αυτές δολοφονίες τις οποίες, προφανώς η μυρωδιά του πετρελαίου και ο χρώμα του χρήματος κάνει πιο δύσκολη την διαλεύκανση.

deniro_dicaprio

Ενώ τα γυρίσματα της ταινίας επρόκειτο να ξεκινήσουν τον προηγούμενο μήνα, η παραγωγή μετέθεσε την έναρξη τους για τον Μάιο. Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.


Ειδήσεις σήμερα:

Δήλωση έκκληση Μητσοτάκη στους πολίτες: «Κάντε το εμβόλιο»

Lockdown: Σηκώνει ρολά το λιανεμπόριο σε Αχαΐα και Θεσσαλονίκη – Τι συζητείται για το Πάσχα


Survivor: Το άγριο ξέσπασμα του Ηλία και η μονομαχία «Ντάφυ Τσαν» και Ασημακόπουλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης