Το κινηματογραφικό δίδυμο Τζούλια Ρόμπερτς και Τζορτζ Κλούνεϊ επιστρέφει στη ρομαντική κομεντί «Ticket to Paradise». Έχοντας πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχημένες ταινίες μαζί, όπως στο «Ocean’s Eleven», «Money Monster» κ.α. έχουν αποδείξει ότι έχουν εξαιρετική χημεία.
Οι δύο ηθοποιοί και -για πολλά χρόνια- φίλοι πρόκειται να υποδυθούν ένα διαζευγμένο ζευγάρι, που θα ταξιδέψει στο Μπαλί, για να εμποδίσει την κόρη τους να κάνει το «λάθος», που έκαναν οι ίδιοι πριν από 25 χρόνια, δηλαδή να παντρευτεί.
Σε σκηνοθεσία του Ολ Πάρκερ («Εξωτικό ξενοδοχείο Μάριγκολντ» και «Mamma Mia!» το σίκουελ) τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τους επόμενους μήνες. Η ταινία της Universal θα κυκλοφορήσει μόνο στις κινηματογραφικές αίθουσες και όχι σε ηλεκτρονική πλατφόρμα, γεγονός που έχει προκαλέσει πολύ θετικές αντιδράσεις, τόσο στο κοινό, όσο και στους κριτικούς.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.