Νέο look και κινητήρες για το Chevrolet Captiva

Νέο look και κινητήρες για το Chevrolet Captiva

Η Chevrolet αναμένεται να δώσει βροντερό παρόν στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού όπου θα μαζί με τα Orlando, νέο Aveo και πεντάθυρο Cruze θα παρουσιάσει και την ανανεωμένη γενιά Captiva.

Νέο look και κινητήρες για το Chevrolet Captiva
Η Chevrolet αναμένεται να δώσει βροντερό παρόν στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού όπου θα μαζί με τα Orlando, νέο Aveo και πεντάθυρο Cruze θα παρουσιάσει και την ανανεωμένη γενιά Captiva. Το επταθέσιο SUV παρουσιάστηκε το 2006 και περνά από το πρώτο του φρεσκάρισμα με εμφανή τη νέα μεγαλύτερη διαιρούμενη μάσκα που πρωτοείδαμε στο Cruze και τα επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα εμπρός-πίσω.
Αλλαγές συναντάμε και στην γκάμα των κινητήρων όπου υπάρχουν δύο βενζινοκίνητες εκδόσεις (3.0 V6 και 2.4 με 258 και 171 PS αντίστοιχα) καθώς και δύο πετρελαιοκίνητες (2.2 με 163 ή 184 PS). Ανάλογα με την έκδοση οι κινητήρες συνδυάζονται με νέο μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων ενώ η έκδοση 2.4 προσφέρεται και σε δικίνητη (εκτός από τετρακίνητη).
Ο εξοπλισμός αναμένεται πλουσιότερος από την βασική έκδοση περιλαμβάνοντας τα συστήματα Electronic Stability Control (ESC), Traction Control System (TCS) και Braking Assist System (BAS) καθώς και εμπρόσθιους, πλευρικούς και τύπου κουρτίνας αερόσακους. Το λανσάρισμά του ανανεωμένου Captiva στην Ευρώπη έχει προγραμματισθεί για την άνοιξη του 2011.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης