Το νέο Νissan X-Trail

Το νέο Νissan X-Trail

Την ίδια περίπου περίοδο που θα ξεκινήσουν την εμπορική τους πορεία τα νέα Micra και Juke στην ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται να αρχίσουν και οι πωλήσεις του ανανεωμένου X-Trail.

Το νέο Νissan X-Trail
Την ίδια περίπου περίοδο (το φθινόπωρο) που θα ξεκινήσουν την εμπορική τους πορεία τα νέα Micra και Juke στην ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται να αρχίσουν και οι πωλήσεις του ανανεωμένου X-Trail.
Η επίσημη εμφάνιση του δημοφιλούς SUV της Nissan θα γίνει στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού και οι σημαντικότερες αλλαγές έχουν να κάνουν με το αμάξωμα που ξεχωρίζει από την πιο μυώδη μάσκα, τη νέα γρίλια και τα επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα. Στο πίσω μέρος συναντάμε τα αναβαθμισμένα φωτιστικά LED που τα καλύπτουν διάφανο κρύσταλλο.


Κλείσιμο

Στο εσωτερικό υπάρχουν αλλαγές σε μεγάλο βαθμό αφού ο πίνακας οργάνων και η κεντρική κονσόλα έχουν «ανακαινισθεί» πλήρως ενώ οι Ιάπωνες τονίζουν την βελτίωση που έχει γίνει στην ποιότητα κατασκευής και στο φινίρισμα των πλαστικών. Να σημειωθεί πως το μήκος του νέου X-Trail έχει αυξηθεί κατά 10 mm ενώ ο αεροδυναμικός συντελεστής έχει μειωθεί στο 0,35 (από 0,36).
Σχετικά με τα μηχανικά μέρη δεν έχει ανακοινωθεί κάποια σημαντική αλλαγή πέρα από την αναβάθμιση με τα νέα Euro5 των diesel και των βενζινοκινητήρων που κινούν το τωρινό X-Trail.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης